2021-01-28 05:19

Liviu Dragnea, un nou EȘEC în fața judecătorilor. Ce a pretins fostul lider PSD

 |  18:35
Liviu Dragnea, un nou EȘEC în fața judecătorilor. Ce a pretins fostul lider PSD

Liviu Dragnea a pierdut un nou proces prin care cerea dizolvarea PSD, după ce Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea fostului lider al social-democraţilor. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată.

Liviu Dragnea a pierdut al doilea proces prin care cerea dizolvarea PSD, după ce Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea fostului șef al PSD, potrivit Mediafax.

Este pentru a doua oară când fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor nu i se admite o astfel de solicitare după ce, în decembrie 2019, Curtea de Apel Bucureşti i-a respins o solicitare prin care cerea dizolvarea partidului pe care l-a condus.

Liviu Dragnea acuza organizaţia din Teleorman a partidului de fapte ilicite în scandalul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, proces în urma căruia a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare.

„Respinge capătul de cerere vizând dizolvarea pârâtului Partidul Social Democrat (PSD) ca fiind formulat de o persoană lipsită de calitate procesuală. Ia act că pârâtul Partidul Social Democrat (PSD) a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată", scrie în decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Decizia nu este definitivă, ea poate fi contestată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-21

In legatura cu acest articol...

Tăriceanu, IRONII după inaugurarea trenului către Otopeni

România cere UE SANCȚIUNI împotriva Rusiei. Care sunt motivele

“Zâna” Andreea Marin revine la TVR cu o nouă emisiune

Cazuri de CORONAVIRUS la campioana României la volei feminin

RAZIE de amploare printre șoferii de MICROBUZE ȘCOLARE
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE