2024-04-20 08:50

Liviu Dragnea a primit AVIZ FAVORABIL pentru eliberarea condiționată

 |  15:45
Liviu Dragnea a primit AVIZ FAVORABIL pentru eliberarea condiționată

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a primit aviz pozitiv pentru eliberarea condiționată din partea Comisiei Penitenciarului Rahova. Pe 27 aprilie, instant va fi cea care va lua o decizie finală cu privire la eliberarea lui Dragnea.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a confirmat avizul favorabil de eliberare condiționată primit de ex-liderul PSD.

„Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul Flavia Todosiu, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE