2021-08-01 10:50

Legişti: Tinerii morţi în Olteniţa au fost intoxicaţi cu o substanţă necunoscută

 |  15:35
Legişti: Tinerii morţi în Olteniţa au fost intoxicaţi cu o substanţă necunoscută

Medicii legişti au finalizat necropsiile pe cadavrele celorlalţi doi tineri găsiţi morţi într-o casă din Olteniţa, rezultatele examenelor medico-legale arătând că toţi cei patru tineri au murit intoxicaţi cu o substanţă necunoscută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Ramona Tudor, legiştii au finalizat necropsiile pe cadavrele celorlalţi doi tineri găsiţi morţi într-o casă din oraşul Olteniţa, respectiv Elena M., de 17 ani, şi Adrian B., de 21 de ani, rezultatul examenelor medico-legale indicând, la fel ca şi în cazul celorlalţi doi tineri găsiţi morţi, că decesul a fost cauzat de intoxicaţia cu o substanţă necunoscută. Cadavrele nu prezintă urme de violenţă.

Şi în cazul celor doi tineri au fost prelevate probe pentru efectuarea de teste paraclinice - toxicologice, serologice şi histopatologice - analize care vor fi efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti.

Duminică, medicii legişti au făcut necropsiile pe trupul Florentinei R. de 17 ani şi al lui Răzvan I., de 20 de ani, rezultatele arătând, de asemenea, că cei doi tineri au murit intoxicaţi cu o substanţă neidentificată, fără ca pe cadavre să fie găsite semne de violenţă.

Prima ipoteză este aceea că decesul celor patru tineri a fost cauzat de intoxicaţia cu monoxid de carbon, în condiţiile în care în casa în care cei patru au murit a fost găsită o butelie cu robinetul în poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără.

În casa în care au fost găsiţi tinerii nu există instalaţie de gaz, ci doar o butelie şi sobe cu lemne. Anchetatorii au mai găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz. Tinerii se aflau în casa părinţilor unuia dintre ei, erau singuri acasă şi pregăteau petrecerea de Revelion


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE