2024-04-25 22:37

Japonez resuscitat după ce a trecut linia de sosire la semimaratonul București

 |  13:17
Japonez resuscitat după ce a trecut linia de sosire la semimaratonul București

Medicii au intervenit de urgență pentru salvarea vieţii unui cetățean japonez de aproximativ 50 de ani participant la Semimaratonul Bucureşti 2022. Fix după ce a trecut linia de sosire la finalul cursei de 21 de kilometri, asiaticul a intrat în stop cardio-respirator.

"La finalul cursei de 21 de km, imediat după ce a trecut linia de sosire, un bărbat de naţionalitate japoneză de aproximativ 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator. Echipajele SABIF care asigurau asistenţa medicală de urgenţă la maraton au intervenit şi l-au resuscitat, iar pacientul a fost diagnosticat cu edem pulmonar acut. Acesta a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital de urgenţă din Capitală", anunţă Ministerul Sănătăţii.

Ambulanta Bucureşti Ilfov a participat la acest eveniment cu 4 echipaje de tip C cu medic şi 4 echipaje de tip B2 cu asistent medical. În plus 9 echipe de sprijin formate din câte 2 voluntari asigură asistenţa medicală în cadrul maratonului care se desfăşoară în acest week-end în Bucureşti.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE