2022-05-25 17:18

JAF la Baroul Timiș. Ce au reușit să fure hoții

 |  17:09
JAF la Baroul Timiș. Ce au reușit să fure hoții

Sediul Baroului Timiș a fost călcat de hoți noaptea trecută. Indivizi necunoscuți au furat o sumă mare de bani din casierie și s-au făcut nevăzuți. Furtul a fost descoperit dimineață de angajați. Poliția încearcă acum să îi identifice pe făptași.

Anchetatorii au stabilit că indivizii au forțat ușa de la casierie, apoi au luat dintr-o cutie metalică aproximativ 50 de mii de lei. Potrivit unor surse, cel mai probabil spargerea a fost dată la pont. De obicei acolo nu sunt păstrați bani, mai puțin în această perioadă din lună, când sunt programate anumite plăți.

Anchetatorii au ridicat amprente de la fața locului și verifică toate camerele de supraveghere din zonă. Încearcă astfel să îi identifice pe făptași care vor fi acuzați de furt calificat.

„În cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în sediul unei instituții, din municipiul Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, procedând la efectuarea cercetării la fața locului. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 50.000 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiinii de “furt calificat”, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și tragerea la răspunderea penală a acestora”, au transmis reprezentanții Poliției, conform Protv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE