2020-10-29 22:29

ITM-ul și POLIȚIA, descindere la fabrica de textile din Prahova unde angajații erau UMILIȚI DE PATRON

 |  10:49
ITM-ul și POLIȚIA, descindere la fabrica de textile din Prahova unde angajații erau UMILIȚI DE PATRON

Cetățeanul cipriot Eleftherios Vanellis, cel care jignea angajații fabricii de textile Unique Clothing, are probleme cu poliția după publicarea înregistrării de site-ul Observatorul Prahovean. Polițiștii au fost miercuri la sediul fabricii, iar potrivit unor surse managerul ar putea fi acuzat inclusiv de ultraj.

Inspectorii ITM s-au deplasat miercuri la fabrică, dar și polițiștii au deschis propria anchetă.

„Ne-am autosesizat nu doar nu privire la conţinutul filmării, unde sancţiunea pentru adresarea de cuvinte jignitoare ar fi o amendă cuprinsă între 200 şi 1.000 de lei, ci şi cu privire la săvârşirea unei infracţiuni. Tot Observatorul Prahovean a publicat un articol în legătură profilul de Facebook al persoanei respective, unde apar nişte semne naziste, o infracţiune care ţine tot de competenţa noastră. Acolo nu este vorba de amendă, ci de dosar penal”, declara ieri Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Prahova.

Amenda de până la 1.000 de lei pentru jignirile adresate angajaţilor Unique Clothing nu a putut fi aplicată, având în vedere că Eleftherios Vanellis este în concediu în afara ţării. Totuși, poliștii analizează și varianta încadrării penale a faptelor acestuia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-08-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE