2024-04-19 06:38

ISPRAVA unei șefe de post din Maramureș. Ce a făcut cu țigările de la percheziții

 |  20:15
ISPRAVA unei șefe de post din Maramureș. Ce a făcut cu țigările de la percheziții

Șefa de post din Bârsana este suspectată că ar fi vândut țigările ridicate în urma unor percheziții de anul trecut. O anchetă internă a fost declanșată la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș.

Fapta a fost descoperită după ce polițiștii au vrut să transporte țigările în camera de corpuri delicte a inspectoratului. Atunci au observat că în cele aproximativ 5.500 de pachete era, de fapt, rumeguș.

Polițista nu recunoaște acuzațiile care i se aduc. Pe piața neagră, valoarea țigărilor se ridică la 11.000 de euro.

Vineri, polițista a fost ridicată din sediul poliției și dusă la audieri. Avocata a declarat pentru vasiledale.ro că i se aduc acuzații de delapidare și de contrabandă. Alte două persoane civile au fost reținute.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti efectuează cercetări într-un dosar penal, în care s-au sesizat din oficiu organele poliţiei judiciare, sub aspectul infracţiunii de contrabandă, în legătură cu împrejurările în care o cantitate de ţigări provenind din spaţiul extracomunitar şi nepurtând marcajele prevăzute de legislaţia fiscală română, identificate la data de 26 noiembrie 2022, într-un imobil nelocuit situat pe raza comunei Bârsana, judeţul Maramureş au fost înlocuite cu pachete pentru ţigarete conţinând resturi vegetale (rumeguş).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE