2020-12-05 11:12

INCREDIBIL.Prefectul de Botoşani şi şeful Poliţiei au păzit întrarea în cimitir, în noaptea de Înviere

 |  19:47
INCREDIBIL.Prefectul de Botoşani şi şeful Poliţiei au păzit întrarea în cimitir, în noaptea de Înviere

Ceea ce s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică la cimitirul central din municipiul Botoşani denumit „Pacea”, întrece orice imaginaţie.

Prefectul de Botoşani, „garantat” de PNL, Dan Nechifor, s-a aflat în noapte de Înviere alături de şeful IPJ Botoşani, comisarul șef Viorel Șerbănoiu, şi cel al jandarmilor, colonelul Cristian Onofrei, la intrarea în cimitirul „Pacea” verificând să nu intre nimeni ca să aprindă vreo lumânare. Practic, prefectul, şeful Poliţiei şi cel al Jandarmilor au păzit, la miezul nopţii, zeci de minute, intrarea în cel mai mare cimitir al municipiului Botoşani, în timp ce maşini de poliţie cu girofarurile aprinse patrulau prin zonă. „Însemnătatea acestei seri este una deosebit de profundă pentru toți creștin-ortodocșii, însă în egală măsură dorim ca oamenii să fie protejați și să nu le punem sub nicio formă în pericol sănătatea. Trăim vremuri dificile, însă numai împreună le putem depăși. Colegii din toate structurile sunt la datorie. Hristos a Înviat!”, se menţiona în informarea de presă a Prefecturii Botoşani.

Oare asta este misiunea unui prefect, să păzească intrarea în cimitir? Dacă de intrat nu a intrat nimeni în cimitir în noaptea de Înviere, atunci cine pe cine pe cine a păzit: Prefectul pe şeful Poliţiei şi pe cel al al Jandarmeriei, cei doi oficiali cu epoleţi l-au păzit pe prefect, ori toţi trei au vegheat ca nu cumva să iasă vreunul din cimitir?


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-19Parerea ta...

MARIN
20 Apr 2020

Daca acceptam in continuare mizeria asta ne vom PIERDE LIBERTATEA pentru care au murit oameni in 1989 !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE