2024-04-25 13:11

Incident pe Dunăre: Un caiac cu sportivi a fost LOVIT în plin de o șalupă

 |  17:40
Incident pe Dunăre: Un caiac cu sportivi a fost LOVIT în plin de o șalupă

Imagini șocante la Orșova, unde un caiac cu patru tineri a fost lovit în plin de o șalupă de mare viteză. Momentul a fost suprins de turiștii care erau într-o altă ambarcațiune. De altfel, pasagerii care au filmat momentul i-au recuperat pe cei patru băieți din caiacul rupt în două și răsturnat în urma impactului.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului, iar imaginile au fost filmate de o familie care se afla în vacanță. Aceștia erau pe Dunăre cu barca și au văzut la un moment dat cum de un caiac cu 4 sportivi se apropie în viteză o șalupă care nu are nicio intenție să-și modifice cursul.

Cât de puternic a fost impactul reiese din reacția celor care au filmat accidentul. Aceștia au crezut că cei patru tineri au fost răniți grav, însă din fericire nu s-a întâmplat așa ceva. Toți cei patru au scăpat cu bine, transmite Digi24.

Pe lângă norocul că nu au fost răniți, cei patru au avut șansa de a fi scoși repede din apă de oamenii care se aflau în zonă.

Sportivii sunt în afara pericolului și nici nu s-a sunat la 112, însă aceste imagini au ajuns și la polițiști care iau în calcul să deschidă o anchetă, însă este nevoie și de plângerea penală făcută de cei patru sportivi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE