2020-10-22 12:44

Începând cu acest SEZON ESTIVAL vor fi efectuate teste ANTIDROG pe Litoral

 |  11:15
Începând cu acest SEZON ESTIVAL vor fi efectuate teste ANTIDROG pe Litoral

Ministrul de Interne, Carmen Dan, afirmă că în acest sezon estival vor fi făcute teste antidrog pe litoral, adăugând că angajaţii MAI trebuie să fie "mult mai atenţi şi mai motivaţi" legat de această problemă şi să acţioneze atât pe latura preventivă, dar şi pe segmentul de intervenţie. Şi asta deoarece "traficul şi consumul de droguri reprezintă un risc în toată zona litoralului românesc", scrie News.ro.

“Discutam mai devreme, atât la Prefectură, unde am avut o întâlnire cu structurile, cât şi în sediul Poliţiei Mamaia, că este într-adevăr un risc a cărui evaluare începe să îngrijoreze, motiv pentru care în perioada următoare vom fi mult mai atenţi şi mult mai motivaţi să acţionăm atât pe latura preventivă, pentru că până la urmă asta trebuie să fie reacţia pe care trebuie să o aibă angajaţii Ministerului de Interne în abordarea proactivă a problematicii, dar şi pe segmentul de intervenţie. Este o zonă în care într-adevăr traficul şi consumul de droguri reprezintă un risc şi aici mă refer la toată zona afectată litoralului românesc, vom fi foarte atenţi. Vreau să înţeleagă cetăţenii că suntem determinaţi să acţionăm”, a afirmat Carmen Dan.

Ministrul Carmen Dan a făcut sâmbătă o vizită în Constanţa, unde a avut întâlniri cu reprezentanţii structurilor din teritoriu, mai întâi la sediul Prefecturii, apoi la sediul Poliţiei Mamaia, pe tema pregătirilor pentru minivacanţa de 1 Mai de pe litoral.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE