2020-10-25 21:55

Incendiu puternic la clădirea Seminarului Teologic din Suceava. Mai multe echipaje de pompieri intervin

 |  10:52
Incendiu puternic la clădirea Seminarului Teologic din Suceava. Mai multe echipaje de pompieri intervin

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, la clădirea Seminarului Teologic din Suceava, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de pompieri. Instituţia se află în curtea Mănăstirii ”Sfântul Ioan cel Nou”.

Mare parte din clădirea Seminarului Teologic din Suceava a fost distrusă în incendiul izbucnit joi dimineaţă. Flăcările puternice s-au extins şi la patru garaje aflate în apropiere.

Un număr de 15 autospeciale şi pompieri voluntari intervin pentru stingerea incendiului, dar focul a mistuit mare parte din clădirea Seminarului Teologic, care este construită din lemn.

Focul s-a extins şi spre patru garaje din apropiere, în care nu sunt maşini, într-unul din acestea fiind depozitate mai multe instrumente muzicale ale seminariştilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a precizat, că la ora izbucnirii incendiului în clădirea Seminarului Teologic se aflau 59 de elevi, cadre didactice şi personal auxiliar. Aceştia au reuşit să iasă din imobil, fără ca vreo persoană să fie rănită.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE