2020-10-27 19:11

INCENDIU puternic într-un bloc din Capitală. Pompierii au intervenit de urgență

 |  16:12
INCENDIU puternic într-un bloc din Capitală. Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu a izbucnit, joi, într-un bloc aflat la intersecţia bulevardelor Mihai Bravu şi Basarabia, pentru stingerea acestuia acţionând şase autospeciale. Mai multe persoane au fost găsite la etajul 10 al blocului care a luat foc, însă din cauza temperaturilor ridicate nu au putut coborî fără ajutorul pompierilor.

A fost acordat primul ajutor pentru nouă persoane (şapte adulţi şi doi copii), expuşi la fum. Aceştia nu au manifestat probleme deosebite şi nu au necesitat transport la spital, transmite Agerpres.

Mai multe persoane au fost găsite la etajul 10 al blocului care a luat foc, însă din cauza temperaturilor ridicate nu au putut coborî imediat. Pompierii au intervenit de la înălţime cu autoscările, pe ambele faţade ale clădirii.

Incendiul a cuprins inclusiv casa scării, până în exteriorul clădirii. În interior au intervenit echipaje de căutare-salvare. Focul s-a manifestat puternic într-un apartament, cu degajare mare de fum pe casa scării.

La intervenţie participă zece autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, trei autoscări şi o autospecială pentru descarcerare. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE