2020-10-27 20:46

Incendiu la o mare pensiune din Arieșeni și anexele sale

 |  13:48
Incendiu la o mare pensiune din Arieșeni și anexele sale

O pensiune de dimensiuni mari din staţiunea Arieşeni şi două anexe au ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar aproape 20 de pompieri cu cinci autospeciale intervin de 11 ore, operaţiunea fiind dificilă din cauza cantităţii foarte mari de jar care trebuie stins, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, căpitan Todor Cristian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii intervin de la miezul nopţii pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune din comuna Arieşeni, iar în aceste momente nu există pericol de extindere.

”Pensiunea, care era din lemn, a ars în totalitate. Când au ajuns echipele incendiul era generalizat. Flăcările s-au extins la o anexă a aceleiaşi pensiuni şi la o anexă a unui vecin, acestea fiind distruse. Fiind o cantitate foarte mare de material lemnos, inclusiv a celui depozitat, intervenţia este una foarte dificilă”, a declarat căpitan Todor Cristian.

În incendiu nu au fost persoane rănite, întrucât la pensiune nu era cazat niciun turist, însă o femeie, probabil soţia proprietarului, a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de asistenţă medicală, două echipaje de medici aflându-se la faţa locului, potrivit sursei citate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE