2020-10-21 19:43

Incendiu în Suceava, un pompier a fost rănit

 |  16:14
Incendiu în Suceava, un pompier a fost rănit

Trei gospodării au ars într-un incendiu provocat de un redresor auto lăsat în priză. Pompierii au intervenit cu zece echipaje pentru stingerea focului, iar unul dintre pompieri a suferit arsuri în zona gâtului în timpul intervenției.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că la sosirea echipajelor de pompieri, ardeau construcțiile din trei gospodării, fiind afectată și casa de la o a patra gospodărie, iar incendiul se manifesta cu violență din cauza cantităților foarte mari lemn și furaje și exista pericolul de propagare la gospodăriile învecinate, scrie Reporterntv.ro.

Pentru stingerea incendiului au intervenit, timp de cinci ore, cu zece autospeciale pompierii militari din Solca, Rădăuți, Fălticeni și Suceava, împreună cu pompierii serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Arbore, Iaslovăț, Cajvana, Milișăuți, Botoșana și Cacica.

În timpul intervenției, un pompier voluntar de la SVSU Arbore a suferit arsuri în zona gâtului, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava i-a acordat primul ajutor medical la fața locului.

Potrivit primelor concluzii ale pompierilor, incendiul a fost provocat de la supraîncălzirea unui redresor auto lăsat în funcțiune și nesupravegheat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE