2020-10-22 17:40

INCENDIU de proporţii la chiliile unei MĂNĂSTIRI vestite din Suceava

 |  10:21
INCENDIU  de proporţii la chiliile unei MĂNĂSTIRI vestite din Suceava

Un incendiu de proporţii s-a declanşat duminică în zorii zilei la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea suceveană Roşiori. Din fericire, personalul mănăstirii s-a autoevacuat rapid şi în siguranţă şi, deocamdată, nu sunt anunţate victime. Incendiul s-a manifestat la parter, etaj şi mansardă, având o amprentă la sol de peste 1.400 de metri pătraţi. Pentru stingerea focului au intervenit 13 autospeciale ale pompierilor salvatori.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, a fost anunţat un incendiu la chiliile mănăstirii Sf. Mina din Roşiori. La sosirea echipajelor de intervenţie, arderea se manifesta generalizat la corpul comun format din parter, etaj şi mansardă. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime sau persoane surprinse in interiorul construcţiei", potrivit ISU Suceava. Reprezentanţii ISU au menţionat că incendiul a fost localizat şi se acţionează în prezent cu şapte autospeciale ISU Suceava, două autoscări de lucru la înălţime, şase autospeciale ale serviciilor voluntare, la faţa locului fiind şi o ambulanţă SMURD. "Intervenţia este deosebit de dificilă, din cauza suprafeţei mari a construcţiei, a necesităţii de lucru la înălţime şi a fumului dens degajat din procesul de ardere", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-06-24Parerea ta...

ANONIM
24 Iun 2018

Afacerile bisericii ortodoxe ....in case de cult, mănăstiri, chilii din lemn....ptr a abtine bani...bani si Iar bani.....domnul de sus nu doarme ...ptr afacerile necurate
ANONIM
24 Iun 2018

Am auzit ca bor-ul are pt alesii neamului infratiti cu ai ce ii stapanesc de impreuna ne transformara in Colonie de Jaff Monumental si manastiri de maici si de frati.. de ai lor, intunecati ce fac punera celor de Lumina cu blesteme grele facute in beserici noaptea si continuate cu rugile fratilor si maicilor ortodocsi de Intuneric punerea la dispozitia Intunecatului Dincolo, in plan energetic. Asa ti se scoate din trup partea cu capacitatile ce trece in fiinta intunecatului si acela devine presedintele unei tari, face pacate grele cu spiritul tau, iar dp destrupare el e curat, tu sub hipnoza si programe de supunere ai executat buimac de cap, inconstient caci nu ti se prezinta situatia in clar sa poti intelege, parti din energia ta executa, ti se lasa tie apoi acelea cum ca tu .le-ai facut. In plus esti pus sa te auto sabotezi in fiecare incercare de a te elibera, niciun popa nu se baga peste, nicio ruga nu iti foloseste e iute contracarata de cei ce iute vad si strica la fel de iute tot. Asa se alimenteaza cu valoare rromii de la butoanele tarii noastre. Noastre? E doar a lor, noi suntem aici fara a ne si apartine. La aste dari dincolo intunecatului particip[a tot felul de entitati ce in general fac treaba buna in beserici, dar de e ordin, fac rele. Nu-s ingeri, regii francezi ii numeau mistigri, adica misticii gri, defapt sunt ... forte din besericile crestine, cine-i vede se sperie de ei si crede ca a vazut pe al rau...Hi,hi,hi... iata ignoranta omului. Cine-l dirijeaza si are nevoie sa creada in cine-l zidi interzicandu-il totodata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE