2024-04-20 03:35

Încă o victimă a exploziei de la Petromidia a murit. Era tratat în Germania

 |  16:05
Încă o victimă a exploziei de la Petromidia a murit. Era tratat în Germania

Unul dintre muncitorii răniţi în explozia Rafinăriei Petromidia a murit în Germania, a anunţat, marţi, compania. Cel de-al doilea rănit de la Petromidia aflat în Germania este stabil şi răspunde la tratament.

KMG International a transmis marţi, că unul din răniţii cu arsuri de la Petromidia, care se afla la tratament în Germania, a murit. 

“Cu adânc regret, vă anunţăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferaţi de urgenţă în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, şi-a pierdut viaţa. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului şi a tratamentelor de specialitate. Gândurile şi toată susţinerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil şi răspunde la tratament”, a anunţat KMG International, conform News.ro.

O explozie urmată de un incendiu s-a petrecut, pe data de 2 iulie, la Rafinăria Petromidia. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi.

Doi dintre răniţi au suferit arsuri, fiind transportaţi la Bucureşti, iar după câteva zile au fost transferaţi la o clinică de specialitate din Germania.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE