2021-12-06 20:18

ÎMPUȘCĂTURI lângă un bloc din Craiova. Un bărbat de 43 de ani a ajuns la spital

 |  16:14
ÎMPUȘCĂTURI lângă un bloc din Craiova. Un bărbat de 43 de ani a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost împuşcat în parcarea unui bloc din Craiova de către un tânăr de 29 de ani, care a coborât dintr-o maşină, iar apoi a fugit de la locul faptei. Victima a ajuns la spital, având două răni la braţul stâng. Agresorul a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic în noaptea de 26/27 august de către reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire  la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din Craiova, care avea două plăgi împuşcate la mâna stângă. 

“La unitatea medicală s-au deplasat poliţiştii, care, în urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată au stabilit că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, a observat un autoturism din care a coborât o persoană care ar fi avut faţa acoperită dar pe care ar fi recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani, din localitate, care ar fi  executat în direcţia lui mai multe focuri de armă după care ar fi părăsit zona, cu autoturismul”, se arată în comunicat. 

Conform sursei citate, tânărul care a tras cu arma a fost prins în Craiova şi dus la poliţie pentru cercetări. De asemenea, anchetatorii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz, transmite News.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE