2024-04-20 11:46

Impact fatal în Brăila. Trei persoane au murit într-un accident

 |  23:03
Impact fatal în Brăila. Trei persoane au murit într-un accident

Un accident rutier grav s-a produs, vineri seară, în comuna Ulmu din județul Brăila. În urma impactului, trei persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, au murit.

Un tânăr de 21 de ani, din satul Vultureni – comuna Cireșu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe anumite porțiuni, moment în care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal o mașină condusă de o tânără din Ulmu, în vârstă de 22 de ani.

„Astăzi, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 203 a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porțiuni cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât șoferilor cât și a doi pasageri din autovehiculul condus de femeie. În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE