2021-04-20 19:40

IMAGINILE ZILEI: Trei jandarmi anti-tero, luați la FUGĂ de o femeie amendată

 |  18:17
IMAGINILE ZILEI: Trei jandarmi anti-tero, luați la FUGĂ de o femeie amendată

Trei jandarmi au fost filmați într-una din serile trecute la Vaslui, pe strada Castanilor, în timp ce făceau stânga împrejur și grăbeau pasul către duba instituției, cu o femeie revoltată pe urmele lor care le reproșa nu doar uriașa amenda abuzivă aplicată soțului, ci și faptul că se plimbă printre oameni fără maști de protecție și mănuși.

„ Avem doi copii cu handicap și ne-ați dat 100 de milioane amendă („200 milioane” – a corectat-o unul dintre reprezentanții MAI). Niciunul dintre ei nu are mască și mănuși. Mulțumim pentru abuz, domni jandarmi.”, a strigat femeia în urma celor trei jandami înghesuiți în duba cu care au plecat în mare viteză de la fața locului, scrie Podul.

Vasluianul amendat a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, relatând că din cele patru persoane care se aflau la rând aștepând să intre în magazin pentru a-și face cumpărăturile doar el a fost vizat de jandarmi, extras de la coadă și sancționat.

Redăm mai jos mesajul cetățeanului, așa cum a fost postat: „Ora 21 stau la rand la magazin la 2 metri fata de celalt din fata mea ca sa iau paine la copii pe Strada castanilor. Un grup de baieti stau in parcare la 6 m de mine opreste masina de jandarmi si striga cei din spate veniti la noi.eu stau unde ma aflam iar 2 dintre jandarmi se dau jos si ma intreaba e ce nu vin la ei daca ma cheama,din 4 persoane care stateau la rand doar pe mine ma intreaba ce fac eu afara,eu le zic ca am iesit sa iau paine si unu dintre ei ma intreaba da ce fumezi asa in sictir ,eu nu ii zic nimic,imi iau datele si imi zic ca o sa imi vina 100 de milioane amenda atunci sotia a venit cu telefonul si a inceput sa filmeze ,din filmare se aude ca domnul jandarm Alistar zice ca amenda o sa fie de 200 de milioane ca asa vrea dumnealui”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

UN CETATEAN
30 Apr 2020

Noi avem tot miltieni, de atatea milioane de amenzi date merita toata militia romana sa isi cumpere coliva si lumanari. Nu spune nimeni sa nu dea amenzi, dar bine motivate si rationale. Au dat amenzi unui taran care isi aduna oile ravasite pe un camp, in loc sa il ajute, era toata munca lui.
ȚIGANUL SI JANDARMUL
01 Mai 2020

Jandarmi nu sunt soldați instruiți, Jandarmi sunt simpli oamenii cu o calificare la locul de munca de 3 lunii . Jandarmul nu este acel om intelectual cu o bibliotecă în spatele sau ? Jandarmul este acel tânăr nevinovat, pierdut de societate care nu are o alta posibilitate de a muncii inteligent într-o industrie usoara sau grea .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE