2020-10-20 12:34

IMAGINILE ZILEI: Primarul Timișoarei, CRIZĂ de nervi în fața presei: ”Mai dați-o dracului de treabă!”

 |  23:10
IMAGINILE ZILEI: Primarul Timișoarei, CRIZĂ de nervi în fața presei: ”Mai dați-o dracului de treabă!”

Nicolae Robu a avut o ieșire nervoasă în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara. Edilul-șef s-a arătat deranjat de faptul că a fost nevoie să fie întreruptă conferința de presă transmisă în direct pe pagina sa de Facebook.

Asta pentru că șeful Direcției de Comunicare, care i-a ținut locul lui Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului, a fost cel care a pregătit telefonul mobil al edilului pentru transmisiunea în direct. Doar că imaginile apăreau întoarse pe rețeaua de socializare, motiv pentru care, la cinci minute de la începerea conferinței, în sală și-a făcut prezența Robert Kristof, city-managerul Timișoarei, care a oprit transmisiunea pentru a face setările potrivite.

În acel moment, Nicolae Robu a avut o ieșire nervoasă la adresa șefului Direcției de Comunicare, Ciprian Nyari.

„Mai dați-o dracului de treabă. Și la conferința de presă de data trecută s-a întâmplat la fel. Sunt mii de oameni care stau și se uită și nu suntem în stare să facem o transmisiune în direct. Și data trecută am pierdut jumătate de conferință. Trebuia să exersezi înainte. Este supărător, arată lipsă de respect față de cei interesați, curioși să afle lucruri interesante direct de la sursă”, a răbufnit Nicolae Robu, scrie Pressalert.

După ce transmisiunea live a fost reluată, primarul a ținut să le ceară scuze internauților.

„Ne cerem scuze că a apărut din nou o neregulă. Cătălin este în concediu, Daniela este bolnavă și iată că nu se reușește suplinirea lor cu succes. Data trecută s-a greșit, acum din nou. Îmi cer scuze în fața celor care sunteți interesați să auziți direct de la primar ce se întâmplă în oraș”, a precizat Nicolae Robu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-09-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
18 Sep 2019

Vai ,vai ,vai ..Ce i cu voi Pierde lumea conferinta noastra ,nu i vezi cum stau in fata primariei cu sufletul la gura sa auda cum ,,muncim '' noi Vai vai vai!
BATE VâNTUL
18 Sep 2019

Lucrul cel mai bine realizat este felul cum sa realizat , vopsitul si culoarea naturala a parului. Dl Nicolae Robu presupun ca este foarte mândru.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE