2020-12-05 11:18

Imaginea mitocăniei, a tupeului și a sfidării. În ziua de Paște, românii obligați să stea în casă. Robert Negoiță, în parc pe bicicletă cu iubita. Rușine!

 |  22:46
Imaginea mitocăniei, a tupeului și a sfidării. În ziua de Paște, românii obligați să stea în casă. Robert Negoiță, în parc pe bicicletă cu iubita. Rușine!

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, se pare că nu respectă nicio lege. Cel mai mare datornic la stat, edilul PSD, care nu își plătește taxele și impozitele, sfidează bucureștenii. În timp ce oamenii sunt obligați să stea în casă din cauza Pandemiei, acesta a ieșit la plimbare în parc cu bicicleta și cu un coș de picnic. Orice om este prins așa este amendat cu 2.000 de lei. Se pare că pentru Robert Negoiță nu există lege care să nu poată fi încălcată. Cerem public demisia primarului nesimțit!

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a decis că Ordonanțele Militare nu i se aplică. El a fost surprins, alături de iubita lui, în parcul IOR, din Capitală, în timp ce se dădeau pe bicicletă.

Oamenii care l-au văzut pe primar în timp ce pedala l-au întrebat de ce el se plimbă nestingherit, în timp ce restul populației are interzis în parcuri. Negoiță le-ar fi spus oamenilor că a ieșit să verifice dacă totul este în regulă, asta deși era alături de iubita lui și în pantaloni scurți, într-o zi nelucrătoare.

”Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: "verific ca totul sa fie in regula", stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”, scrie femeia care l-a văzut pe Robert Negoiță.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-19Parerea ta...

UN CETATEAN
20 Apr 2020

Cine poate oase roade! La noi legea este doar pt. catei. Ratele si lebedele nu mananca paine uscata ci doar proaspata ca sa poata sa o inghita, sa fie moale. Mai si minte cu tupeu.
SAPIENS HOMO
20 Apr 2020

Cad o parte dintre romanii spun ca le este rușine sa afirme ca sunt romanii si sa fie mândrii de al lor țara. sunt de multe ori contraziși si înjurați de asemenea specimene homo sapiens ca Robert Negoiță.
IVAN
20 Apr 2020

O javra pentru care nu exista lege sa nu o fi încălcat ! Nenorocitul asta minte cum respira . Demisiaaaaa și la pușcărie !!!!!!!!!
STABOR
20 Apr 2020

Sia facut plinul .. Mai are de dat la stat 100 milioane euro . Un fleac . V am inpuscat .
TILICA
20 Apr 2020

EL E NEAM DE SECURIST BOLSEVIC , este un bisnitar, tepar, NOTORIU, datorita SISTEMULUI POLITIC ROMANESC de dupa 1989, lipsit de orice criteriu de performanta, A AJUNS TICALOSUL(ploiestean) SA CONDUCA ADMINISTRATIA PUBICA in capitala. Asta dovedeste ca Ro este o tara fara rost.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE