2024-04-20 10:13

Hoții se tehnologizează! Cum s-au FURAT 43.000 de euro dintr-o mașină

 |  21:43
Hoții se tehnologizează! Cum s-au FURAT 43.000 de euro dintr-o mașină

Hoții folosesc metode tot mai ingenioase. Doi bărbați sunt acuzați că au furat 43.000 de euro dintr-o mașină parcată în comuna Ernei, judeţul Mureş cu ajutorul unui...dispozitiv de bruiaj.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a transmis că, pe 8 mai, agenții au fost sesizați că dintr-o mașină aflată pe raza comunei Ernei a fost furată o sumă mare de bani. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că, prin folosirea unui dispozitiv de bruiaj, a fost întrerupt sistemul de închidere centralizată al autoturismului și a fost sustrasă suma de 43.000 de euro. Polițiștii l-au identificat în acest caz pe un bărbat de 44 de ani.

„În urma activităţilor specifice poliţieneşti, la data de 18 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei Municipiului Deva – Biroul de Investigaţii Criminale, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, de 44, respectiv 56 de ani, care folosind un dispozitiv de bruiaj au sustras suma de 400 de lei dintr-un autoturism situat pe raza municipiului Deva”, a mai transmis IPJ Mureș, într-un comunicat citat de Agerpres.

Pe 30 iunie au fost făcute patru percheziții domiciliare în județul Bihor și încă una în Hunedoara, „ocazie cu care a fost identificat un tânăr de 23 de ani, bănuit de asemenea de comiterea faptei de furt calificat din data de 8 iunie a.c., acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mureş”.

Bărbatul de 44 de ani a fost arestat preventiv, iar cel de 56 de ani a fost plasat sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-01

In legatura cu acest articol...

ANPC începe controalele la două mari companii aeriene

Produs retras de la comercializare după luni de zile! Pericol de electrocutare

Din ciclul, cum se mai prezintă românii cu mașinile la ITP

O femeie a amenințat că pune o BOMBĂ într-o BENZINĂRIE din Capitală




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE