2024-04-23 08:29

HAOS la metrou. Oamenii intră în tranșe în stații. Ce s-a întâmplat?

 |  18:18
HAOS la metrou. Oamenii intră în tranșe în stații. Ce s-a întâmplat?

Haos mare la metroul bucureștean luni după-amiază spre seară. O şină de metrou s-a defectat, luni, între staţiile Mihai Bravu şi Dristor, 1. Astfel, traficul este reorganizat pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu si Nicolae Grigorescu. Accesul pasagerilor este permis numei în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia.

"Metrorex informează ca astăzi, 23.11.2020, circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 si 3 se desfăşoară cu dificultate în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1. Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de cca 8 minute”, a transmis, luni Metrorex. 

”Precizăm că în staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. De asemenea, menţionăm că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment. Vă prezentăm scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a mai transmis Metrorex.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE