2021-11-28 23:26

Guvernul Ciucă a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis: ”Oamenii vor să vadă fapte, rezultate!”

 |  15:30
Guvernul Ciucă a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis: ”Oamenii vor să vadă fapte, rezultate!”

După votul de învestitură în Parlamentul României, miniștrii cabinetului Nicolae Ciucă au mers la Palatul Cotroceni pentru a depune jurământul în fața președintelui Iohannis.

După ceremonie, președintele Klaus Iohannis le-a transmis noilor miniștri un mesaj ferm:

”Va felicit. 

Criza politică s-a terminat. Dar celelalte crize nu și nici problemele nu au dispărut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat, capătă doar noi forme. Bugetul va trebui rectificat, pentru anul viitor va trebui pregătit si votat.

Oamenii așteaptă plata salariilor si a pensiilor la timp si multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea, este nevoie de un guvern solid, cu o majoritate consistentă si acum exista acest guvern.

Dar nu numai probleme ne așteaptă și vă așteaptă. Sunt multe oportunități. PNRR se cere implementat, sunt foarte mulți bani aici care trebuie investiți in beneficiul românilor. Toata lumea asteapta măsuri consistente pentru a garanta o creștere econ, pt a crește salariile, pensiile, toata lumea se așteaptă la investiții, autostrăzi, drumuri, spitale, școli si multe altele.

Pentru toate acestea, este nevoie de un guvern puternic, bine condus care se sprijină pe o largă majoritate in Parlament. Acum avem acest guvern.

Nu a fost simplu, cred ca nu-si imagineaza nimeni ca a fost simplu ca într-o coaliție sa vina împreună partide care, pana mai ieri, s-au luptat unul împotriva celuilalt. A fost nevoie sa se treacă peste multe orgolii si mai mari si mai mici pentru a găsi puncte comune și a ajunge la votul de azi.

Așteptările sunt mari, romanii asteapta sa va apucati si sa rezolvati problemele pe care le-ați enuntat in programul de guvernare.

Lumea s-a saturat de crize, s-a săturat de promisiuni, oamenii vor sa vada fapte,vor să vadă rezultate, va invit sa le livrati.

Va doresc tuturor mult succes si multă sanatate!” a transmis președintele Iohannis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE