2020-10-28 14:17

Grav accident în Caraş-Severin. O maşină a fost lovită de tren

 |  08:09
Grav accident în Caraş-Severin. O maşină a fost lovită de tren

Un grav accident de circulaţie s-a produs la Bocşa, în judeţul Caraş-Severin, trei persoane fiind rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren.

Autoturismul a fost târât peste 50 de metri pe calea ferată, rămânând ulterior blocată între locomotivă şi unul dintre stâlpii de pe margine, informează B1 TV. 

La trecerea de cale ferată fără barieră, şoferul nu s-a asigurat corespunzător şi a ieşit exact în faţa trenului care circula pe ruta Timişoara - Reşiţa.

Călătorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutor pentru cele 3 persoane din autoturism. Mai multe ambulanţe de la Bocşa şi Reşiţa au ajuns la locul accidentului şi i-au transportat pe răniţi la spital. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

JAF SI JALE LA CFR CALATORI ?
04 Noi 2016

Fratia condamnatilor de la CFR Calatori. Directorul general al CFR Calatori, controversatul Iosif Szentes, l-a numit pe 2 decembrie 2015 in functia de director comercial al companiei pe Marcel Litra, condamnat definitiv pentru luare de mita, cel care conduse pana atunci ilegal Serviciul Suport Afaceri şi Managementul Performanţei din cadrul acestei societati de stat. Acum, numarul sefilor de la CFR Calatori cu cazierul patat a crescut cu inca trei in urma sentintei Curtii de Apel Brasov din data de 13 octombrie 2016. Cei trei „zmei” sefi de la CFR Calatori care au primit pedepse cu suspendare si cu munca in folosul comunitatii de la Curtea de Apel Brasov sunt: -Vasile Secara, fost director general al CFR Calatori impus de fostul ministru al Transporturilor-Ioan Rus, in in prezent sef serviciu suport afaceri si management performant la SRTFC Cluj Napoca; -Nicolae Berindean, fost sef Oficiu Juridic la CFR Calatori in mandatul lui Vasile Secara, in prezent sef Oficiu Juridic SRTFC Cluj Napoca; -Gheorghe Radulescu-fost director al SRTFC Brasov, angajat recent pe o functie importanta la RAT- Regia de Transport in Comun Brasov. Lupul Litră, paznic la oile de la CFR Călători ale lui Szenteș In 2006, Marcel Litra, de 31 de ani, expert instructor la Centrul National de Expertiza a Personalului din CFR, si Constantin Roman, de 45 de ani, instructor general incadrul Regionalei CFR Brasov, au fost arestati 29 de zile de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures pentru luare de mita si pentru punerea in pericol a sigurantei pe calea ferata, dupa ce un angajat al CFR Mures a reclamat ca a fost declarat necorespunzator de catre comisia formata din cei doi, intrucat nu le-a platit sumele pretinse de acestia. Procurorii i-au acuzat pe Marcel Litra si Constantin Roman ca ar fi pretins si incasat sume cuprinse intre 40 si 60 de lei de la un numar de 181 de angajati ai CFR din judetul Mures, pentru ca acestia sa
DEZASTRU ?
04 Noi 2016

... promoveze examenul anual de testare profesionala si de autorizare pe functii, in perioada 22-24 februarie. Avand un asemenea CV impresionat impanat cu o condamnare pentru luare de mita, Marcel Litra a fost promovat de catre directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, fost membru UDMR, ulterior trecut la PSD Sector 5, pe postul de director comercial, unde va trebui sa gestioneze toate contractele comerciale ale companiei. Adica, lupul Litra este paznic la oile de la CFR Calatori ale lui Szentes. Asta da performanta manageriala. Trebuie precizat ca Iosif Szentes este cel care, incepand din 2012, impreuna cu fostii directori generali ai CFR Calatori, Secara Vasile si Valentin Dorobantu, sustinut si promvat de liderul PSD- Liviu Dragnea, a „tesut” mersul trenurilor în interesul operatorilor privaţi şi nicidecum al companiei de stat. Astfel, s-a ajuns ca foarte multe rute foarte rentabile pentru CFR Calatori sa fie cedate operatorilor privati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE