2020-11-26 09:20

Grav ACCIDENT în Blaj: Un autoturism a fost strivit de tren

 |  22:58
Grav ACCIDENT în Blaj: Un autoturism a fost strivit de tren

Un accident a avut loc joi seara, în jurul orei 19:45 pe DN 14 B, la ieșire din Blaj spre Valea Lungă. Un tren de persoane a lovit un autoturism. Șoferul mașinii a reușit să iasă înaintea impactului.

Șoferul autoturismului a reușit să iasă din mașină înaintea impactului, iar dintre persoanele aflate în garnitura trenului internațional care se deplasa pe ruta București – Viena nu au fost înregistrate victime.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2020, în jurul orei 19:30, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, la intersecția cu trecerea la nivel cu cale ferată, un bărbat de 66 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate, ar fi părăsit platforma căii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte. Până la sosirea trenului conducătorul auto a părăsit autoturismul, care a fost acrosat de trenul internațional de persoane 346 Viena – București, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, județul Brasov, scrie Alba24.

Atât conducătorul auto cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE