2020-10-22 17:29

Grav accident feroviar în apropiere de Timişoara. O maşină a fost lovită de tren

 |  10:25
Grav accident feroviar în apropiere de Timişoara. O maşină a fost lovită de tren

Un grav accident feroviar s-a produs vineri dimineaţa, în apropiere de Timişoara, după ce o maşină a fost lovită de un tren fără călători la bord şi târâtă 200 de metri, trei persoane fiind rănite şi transportate de urgenţă la spital.

Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Giroc, judeţul Timiş.

Poliţiştii au anunţat că şoferul unei maşini în care se mai aflau două persoane nu a respectat semnalele acustice şi luminoase şi a încercat să traverseze şinele. În acel moment, autoturismul a fost lovit de trenul IR9608 care circula pe ruta Timişoara - Buziaş, fără călători la bord.

"La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ şi echiapaje din cadrul IPJ. S-a constatat că trenul IR9608 care circula pe ruta Timişoara - Buziaş, fără călători la bord, a lovit la trecerea la nivel cu calea ferată un autoturism şi târât 200 de metri pe linia de tren. În autoturism se aflau trei persoane dintre care două au fost încarcerate şi una blocată, acestea au fost extrase de către echipajul de pe autospeciala de descarcerare grea şi li s-a acordat primul ajutor medical la faţa locului. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, două dintre ele fiind în stare gravă", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE