2024-04-19 13:11

Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, ELIBERAT din închisoare după doar 50 de zile de închisoare din cei 4 ani de condamnare

 |  17:03
Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, ELIBERAT din închisoare după doar 50 de zile de închisoare din cei 4 ani de condamnare

Gheorghe Ștefan ”Pinalti” a fost eliberat din penitenciar după ce a executat doar 50 de zile din pedeapsa de 4 ani și 6 luni de închisoare primită în dosarul Giga TV. Fostul primar din Piatra Neamț și lider PDL a fost condamnat în mai multe dosare.

”Pinalti” se afla în stare de detenție de pe 14 septembrie 2021, iar judecătorii mureșeni au admis cererea acestuia de eliberare condiționată pe 3 noiembrie.

Gheorghe Ștefan a fost condamnat pentru instigare la infracțiunea de folosire a influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid.

În același dosar Giga TV au mai fost condamnați fostul deputat și lider PSD Viorel Hrebenciuc (3 ani de închisoare), fosta şefă a Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu (4 ani și 4 luni) și Narcisa Iorga (3 ani cu suspendare).

Gheorghe Ștefan a fost primar în Piatra Neamț timp de mai multe mandate și a fost un important lider al PD, devenit PDL înainte de a se uni cu PNL.

A fost condamnat definitiv sau se află în stare de recurs în mai multe dosare de corupție


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE