2024-04-16 17:54

George Simion, săltat de polițiști din Piața Victoriei, la 3 dimineața. A fost dus la secție și a fost testat împotriva consumului de droguri și alcool

 |  08:54
George Simion, săltat de polițiști din Piața Victoriei, la 3 dimineața. A fost dus la secție și a fost testat împotriva consumului de droguri și alcool

Un scandal de proporții a avut loc, joi noapte, în București. Cei de la AUR aveau protestatari și autocarul de protest în Piața Victoriei, iar jandarmii și polițiștii au venit să-i îndepărteze.

Tot în Piața Victoriei a venit și liderul AUR, George Simion, care după o ceartă zdravănă cu polițiștii a fost supus unui test cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero. De asemenea, Simion le-a cerut polițiștilor să-i facă și testul pentru droguri.

George Simion a fost dus la secţia de Poliţie după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat. Liderul AUR a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că ar avea permisul suspendat.

Politicianul român a condus în zona Pieţei Victoriei din Bucureşti unde îşi promova protestul pe care formaţiunea sa politică îl organizează în acest weekend. Poliţiştii care l-au oprit au constat că în baza lor de date George Simion figura cu permisul suspendat. El a fost invitat la secţia de poliţie, dar, după ce s-a consultat cu avocatul său, le-a trasmis poliţiştilor că va merge a doua zi şi a intrat în autocarul formaţiuni sale politice.

După mai multe minute de „negocieri eşuate", politiştii au chemat întăriri şi au intrat în autocar pentru a-l duce la secţia de poliţie. Ulterior, autocarul formaţiunii politice ce se afla parcat în Piaţa Victoriei a fost ridicat de autorităţi.

George Simion a trasmis interacţiunea cu poliţiştii pe pagina sa de socializare. El a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că avea permisul suspendat.

Liderul AUR a fost testat de politişti atât pentru alcool cât şi pentru droguri, iar rezultatele au fost în ambele cazuri negative.

Într-o declaraţie ulterioară, politicianul a spus că a fost „eliberat" după doar 10 minute şi a descris acţiunea Poliţiei ca fiind ilegală şi abuzivă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE