2020-12-04 00:57

Gabriel Mutu: s-a discutat ducerea celor suspecți de Coronavirus în hotelurile de pe litoral

 |  17:04
Gabriel Mutu: s-a discutat ducerea celor suspecți de Coronavirus în hotelurile de pe litoral

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre măsurile pe care le ia în sector, în contextul înmulțirii cazurilor de coronavirus la nivel de Capitală și în spectrul național. „Nu pot să vă spun de ce chiar premierul face afirmații deranjante chiar și pentru munca pe care o facem noi. Am solicitat închiderea școlilor. Vă imaginați dacă nu erau închise? Seara, Orban a venit cu închiderea școlilor, deși nu era decis. De ce guvernul se comportă așa?

Inclusiv la a doua ședință am luat cuvântul și am solicitat să mi se arate procesul verbal dacă s-a făcut solicitarea mea. Am ajuns la nivelul la care facem spălarea cu apă cloraminată a trotuarelor. Am restrâns activitatea acolo unde s-a putut.

Niciun efort nu e de prisos în astfel de situații. Facem tot ceea ce ne stă în putință ca să reducem șansele de contaminare cu coronavirus. Aștept să văd dacă cele două propuneri – cea cu litoralul și am cerut să crească plafonul de decontare de la 50 euro la 80 euro”, a declarat Gabriel Mutu la GÂNDUL LIVE.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE