2020-10-24 12:43

Focuri de armă în Portul Constanța

 |  11:08
Focuri de armă în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră au tras 12 focuri de avertisment pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări, care nu s-au supus somaţiilor. Aceştia erau marinari sirieni, iar la bordul navei au fost găsite aproape 14.000 de pachete cu ţigări de contrabandă.

“Astfel, la ţărm, în dreptul unei nave sub pavilion Panama, poliţiştii de frontieră au depistat cinci persoane care au descărcat şase baxuri de ţigări netimbrate, în vederea comercializării. Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru reţinerea persoanelor, iar întrucât acestea nu s-au supus somaţiilor verbale, încercând să fugă, au fost  executate 12 focuri de avertisment, în plan vertical.  La cercetări s-a stabilit ca cele cinci persoane sunt marinari  sirieni pe nava acostată în port, având  vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

În continuarea acţiunii oamenii legii au făcut un supracontrol asupra navei sub pavilion Panama, în urma căruia au mai fost descoperite, ascunse într-un tanc de apă, alte pachete cu  ţigări netimbrate, de diferite mărci.

Întreaga cantitate de ţigarete, 13.820 de pachete, în valoare de aproximativ 207.300 lei, a fost confiscată.  În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE