2020-12-01 13:47

Focar de COVID-19 la sediul central al Regia Națională a Pădurilor

 |  00:03
Focar de COVID-19 la sediul central al Regia Națională a Pădurilor

La sediul central al Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, din Capitală, a izbucnit, la începutul acestei săptămâni, un focar de coronavirus, ca urmare a nerespectării regulilor sanitare privind combatarea COVID 19.

Potrivit informațiilor noastre, fostul director general interimar, Ionuț Codruț Bîlea, în prezent directorul Departamentului Fond Forestier, și alte două persoane din sediul central al Romsilva, au fost testate pozitiv COVID-19, fapt pentru care deja fostul director este sub supraveghere medicală la unul dintre spitalele din București. Trebuie precizat că la sediul central al RNP își desfășoară activitatea în jur de 120 de persoane, iar conducerea regiei este acum asigurată interimar de fostul director al Direcției Silvice Arad, Teodor Țigan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-16Parerea ta...

CHIRILOIU SRI
18 Aug 2020

Tocmai pentru ca s au respectat condițiile sanitare nu sunt mai mulți infectati. Penibil comentariu, ca de obicei! Aveți și voi grija sa nu va contaminați pentru ca atunci chiar ar fi focar de infecție la ziarul vostru, 3 fiind probabil toți angajații!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE