2020-12-02 17:50

Florin Salam, implicat într-un accident de mașină. În ce stare se află manelistul

 |  21:00
Florin Salam, implicat într-un accident de mașină. În ce stare se află manelistul

După conflictul cu familia fostei soții răpostate , ghinioanele se țin scai de Florin Salam. Acesta și-a tamponat ambele mașini, însă a scăpat fără să fie accidentat.

La 11 ani de la moartea Ștefaniei Stoian, prima soție a lui Florin Salam și mama lui Betty, mama și fratele femeii au vorbit pentru prima dată despre relația cu Florin Salam.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, familia Fănicăi a acuzat că Florin Salam și-ar fi bătut soția de mai multe ori și că știa de boala ei, contrar celor susținute în presă.

„O bătea, o spărgea cu bătaia. Mai uitam că era nevasta lui… Avea niște probleme în neamuri și începea… I-ați văzut vreodată într-o vacanță? Vom spune tot!”, a spus fratele Ștefaniei la Antena Stars.

De altfel, manelistul le-ar fi interzis rudelor Fănicăi să-i vadă pe cei doi copii, o bună perioadă de timp, până când a fost nevoie de ajutorul lor. Mai mult, cineva din familia lui Florin Salam „ar fi avut grijă” ca Fănica să ajungă acolo unde este acum, în Ceruri, scrie Spynews.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

ANONIM
28 Iun 2020

AS DORI CA TOTI MANELISTII IN FRUNTE CU CIOARA ASTA BORITA DE SALAM SA INTRE IN STARE DE PUTREFACTIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE