2021-04-15 10:05

Florin Cîțu LINIȘTEȘTE românii: ”Nu luăm în calcul o carantină generală”

 |  16:53
Florin Cîțu LINIȘTEȘTE românii: ”Nu luăm în calcul o carantină generală”

Premierul Florin Cîțu a susținut un briefing de presă, miercuri, după ședința de Guvern. El a dat asigurări că autoritățile nu iau în calcul o carantină generală, după ce Andreea Moldovan a spus că două săptămâni de lockdown general „ar face minuni”.

”Nu va exista un lockdown  în România. Mergem în direcția relaxării, dar cu  condiția să ne vaccinăm ”, a clarificat Florin Cîțu.

Întrebat despre posibilitatea prelungirii după ora 2.00 a perioadei de ridicare a restricțiilor de circulație din noaptea de Înviere, premierul a explicat că o decizie în acest sens va fi luată joi.

„Mâine este Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă. În hotărârea precedentă știți foarte bine că era până la ora 2.00 dimineața. Vom vedea mâine dacă se schimbă ceva sau nu, în acest moment nu am luat o decizie, vom lua o decizie mâine”, a spus Florin Cîțu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-07

In legatura cu acest articol...

CREȘTE stimulentul pentru mamele care se întorc mai devreme la serviciu

Cât vor primi medicii de familie pentru vaccinarea anti-COVID în propriile cabinete

Arafat a găsit soluția: puteți pleca în timpul serviciului la CUMPĂRĂTURI!

Andreea Moldovan, Ministerul Sănătății: Două săptămâni de carantină totală ar face minuni. Este o decizie dificilă pentru că oamenii se tem de limitări
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE