2024-04-18 09:04

Femeie în stare gravă după ce a fost înjunghiată de iubitul său într-un taxi

 |  14:52
Femeie în stare gravă după ce a fost înjunghiată de iubitul său într-un taxi

O femeie a fost înjunghiată chiar de către iubitul ei în timp ce se afla într-un taxi staționat în faţa locuinţei sale din Sectorul 2 al Capitalei. Ea este acum internată în stare gravă, după ce a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată.

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, iar autorul atacului, un tânăr de 23 de ani, a fost prins şi reţinut, fiind acuzat de „violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor”, potrivit hotnews.ro.

„La data de 18.03.2023, în jurul orei 01.20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală, după care a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Tribunalului București.

Atacatorul a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE