2021-04-20 19:00

EXPLOZIE și incendiu într-un bloc din Galați. 100 de persoane au fost evacuate

 |  22:29
EXPLOZIE și incendiu într-un bloc din Galați. 100 de persoane au fost evacuate

100 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Galaţi după o explozie urmată de incendiu. Proprietarul apartamentului unde a avut loc deflagraţia a ajuns la spital cu arsuri pe braţe şi picioare, iar alte 4 persoane au suferit atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum. O conductă de apă s-a spart în timpul exploziei, iar imobilul s-a inundat, aşa că autorităţile au oprit apa şi curentul şi au decis ca, în noaptea aceasta, nimeni să nu mai rămână în bloc.

Explozia s-a produs vineri seara într-un bloc din cartierul Micro 39 din Galaţi. Speriaţi, oamenii nu au mai apucat să se îmbrace şi au ieşit din apartamente în capoate şi papuci.

Patru persoane s-au intoxicat cu fum şi au suferit atacuri de panică. Acestea au primit îngrijiri la faţa locului. Proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost dus la spital.

Trei autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară de intervenţie la înălţime au fost mobilizate pentru stingerea incendiului.

După aproape patru ore de stat în ger, locatarii au aflat că nu se pot întoarce în apartamente din cauza inundației și a lipsei căldurii și curentului electric. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis relocarea persoanelor care nu au unde să doarmă într-un centru social al Primăriei. Oamenii au fost transportați cu autospecialele Poliţiei Locale, care asigură şi paza bunurilor din imobil.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE