2024-07-25 16:37

EXPLOZIA de la ARAD. Au fost descoperite urme de explozibil, POLIȚIA are un cerc de suspecți

 |  17:25
EXPLOZIA de la ARAD. Au fost descoperite urme de explozibil, POLIȚIA are un cerc de suspecți

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi în cazul decesului omului de afaceri arădean Ioan Crişan, după ce maşina i-a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. De asemenea, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la faţa locului ar fi fost găsite urme de explozibil.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Livia Pescar, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că cercetările la faţa locului exploziei maşinii omului de afaceri Ioan Crişan continuă, iar poliţiştii au un cerc de suspecţi.

„Ancheta a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar cercetarea la faţa locului continuă. Există un cerc de suspecţi, urmează să înceapă audierile”, a declarat Livia Pescar.

Potrivit sursei citate, echipa de specialişti de la Bucureşti a sosit la Arad şi participă la cercetarea la faţa locului, împreună cu reprezentanţii SRI.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, autoturismul Mercedes al omului de afaceri Ioan Crişan a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket din cartierul Vlaicu din Arad.

Ioan Crişan era, potrivit presei locale, un prosper om de afaceri din Arad, care avea 66 de ani şi deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE