2024-04-25 13:40

Euroins, în INSOLVENȚĂ! ASF a decis ridicarea autorizaţiei de funcţionare

 |  23:08
Euroins, în INSOLVENȚĂ! ASF a decis ridicarea autorizaţiei de funcţionare

Plafonarea RCA întârzie. Premierul şi ministrul de Finanţe sunt de acord, dar aşteaptă un raport oficial care nu mai vine. ASF a ridicat autorizaţia de funcţionare a Euroins.

ASF a decis în seara asta ridicarea autorizaţiei de funcţionare a Euroins. Conducerea companiei ar urma să fie preluată de Fondul de Garantare, potrivit surselor Observator.

Euroins susţine, însă, că nu are probleme financiare. Într-un răspuns pentru Observator, compania anunţă că şi-a consolidat poziția financiară. Service-urile auto confirmă că în ultima perioadă a făcut mai multe plăţi, dar acestea spun ceva.

Un posibil faliment al liderului pieţei RCA ar lăsa fără asigurare aproape trei milioane de şoferi. În plus, preţurile poliţelor ar exploda, Fondul de Garantare va trebui să facă rost de bani pentru a-i plăti pe păgubiţi.

Poliţele RCA ar putea fi plafonate la tariful actual de referinţă sau la cel din august anul trecut. Decizia va fi luată după guvernanţii vor primi informaţii despre situaţia celei mai mari companii de asigurări din România.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE