2021-08-01 10:11

Ecaterina Teodorescu propusă să preia interimatul la Avocatul Poporului

 |  12:43
Ecaterina Teodorescu propusă să preia interimatul la Avocatul Poporului

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului vor propune plenului reunit ca Ecaterina Teodorescu, unul dintre adjuncţii Avocatului Poporului, să preia conducerea interimară a acestei instituţii până în februarie.

Plenul urmează să voteze vineri această propunere, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, transmite Agerpres.

"Unul dintre cei trei avocaţi adjuncţi ai poporului vor prelua interimatul până în februarie, la prima şedinţă de plen reunită. Se va face o propunere, este obligativitatea legală şi constituţională. Aceasta va fi Ecaterina Teodorescu. În şedinţa de plen comun de vineri vom vota, de asemenea, propunerea de director general interimar la TVR pentru următoarele maximum 6 luni. La Avocatul Poporului votul va fi prin ridicarea mâinii, este interimat, iar la TVR suntem obligaţi să mergem pe vot cu buletine", a declarat Zgonea la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite.

El a mai spus că în plenul reunit vor mai fi prezentate două scrisori de la preşedintele Traian Băsescu, una cu privire la misiunile pe care România le desfăşoară în afara graniţelor, iar cea de-a doua legată de retragerea din Afganistan a trupelor Statelor Unite, prin operaţiunea specifică, pe teritoriul României.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE