2021-09-24 06:34

După scandalul cu POLIȚIA, mama şi bunicul Luizei MELENCU au ajuns la Spitalul din CRAIOVA

 |  10:38
După scandalul cu POLIȚIA, mama şi bunicul Luizei MELENCU au ajuns la Spitalul din CRAIOVA

Mama şi bunicul Luizei Melencu au ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Craiova, unde vor rămâne sub supraveghere medicală, medicii urmând să decidă dacă vor fi internaţi în funcţie de rezultatul analizelor.

„Cei doi pacienţi s-au prezentat cu dureri în piept cu caracter anginos iar, în plus, bătrânul a inhalat vapori de benzină şi are şi o criză hipertensivă din cauza stresului. Le-au fost recoltate probe de sânge pentru analize şi după ce vom avea rezultatul analizelor, medicii vor decide dacă vor fi sau nu internaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Craiova, Cristiana Geormăneanu, potrivit Agerpres.

Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost transportaţi la SCJU Craiova cu o ambulanţă, aceştia acuzând stări de rău, după ce o echipă de poliţişti şi jandarmi a încercat vineri după-amiază să pună în executare mandatul de aducere a Monicăi Melencu la sediul DIICOT Craiova.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, pe baza concluziilor medicale preliminare, mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu a putut fi pus în aplicare vineri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE