2020-10-27 20:50

DRAGNEA, distins cu titlul onorific de AMBASADOR al ...

 |  12:24
DRAGNEA, distins cu titlul onorific de AMBASADOR al ...

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat la finalul evenimentului "Gala ambasadorilor", organizat vineri seară la Baia Mare, că pentru a avea un turism performant la nivel național e nevoie de o infrastructură adecvată. Totodată, organizatorii i-au oferit şefului PSD titlul onorific de ambasador al turismului maramureșean.

"Din acest motiv mi-am luat câteva angajamente; nu-s primele, dar această zonă ca și alte zone din România, ca să poată să fie accesibilă turiștilor și să dăm și altora șansă să vadă ce avem noi în țară, trebuie să dezvoltăm infrastructura, trebuie să finalizăm finanțarea la aeroport (aeroportul internațional Baia Mare n. red). Îmi aduc aminte discuțiile de acum câțiva ani de zile, cu câțiva așa ziși specialiști care spuneau: 'nu e bine să fie două aeroporturi apropiate; Baia Mare și Satu Mare'. Astea-s prostii! Băsescu mai spunea prin '90 și ceva că în România nu trebuie autostrăzi (...) ai făcut un drum se umple de mașini, ai făcut un aeroport, dar nu de a doua zi, dar într-un timp rezonabil se umple de avioane. Cum să nu faci un aeroport în Baia Mare ca să poată să vină aici turiști din toată lumea, să se bucure de ceea ce dumneavoastră vă bucurați în fiecare zi, și noi fiind români ne bucurăm mai des decât ei" a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Acesta a subliniat că pentru județul Maramureș are câteva priorități care ține să le respecte la capitolul investiții în infrastructură. "Aeroportul din Baia Mare, drumul de pe Valea Izei și a doua parte a programului PNDL 2, lansat în 2013, de dezvoltare locală care înseamnă câteva sute de milioane de euro. Și vor mai fi și altele", a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-05-20Parerea ta...

COSTEL COMANA
20 Mai 2017

ambasador al tonelor de faina-cocaina din Columbia???????....sigur ca da
KIS ZOLTAN
20 Mai 2017

Eventual ambassador al:hotiei,minciuni,delapidarii,dezinformarii si in mod special "Ambasador al infractorilor de rang inalt"
ANONIM
20 Mai 2017

ARE DEJA TITLU DE REPETENTU NATIUNII , DON QUIJOTE DE TELORMAN CARE A SARACIT JUDETUL SI S-A IMBOGATIT DEVENIND MILIONAR , UN DERBEDEU CU MULTE CALIFICATIVE...................
ANONIM
22 Iun 2018

Numai bulibasi are C olonia pusi la butoane cu maiestrie dinafata, fire-sr ai dreaq de jefuitori notorii... ambasador de frantz sa-l duca unde ii este locul de jigodel cosmetizat in Om ce el nu poate fi. Sa te trazneasca ai de traznesc pe tine cu sangele tau ca multa saracie ai oranduit Oamenilor, tu neputand fi, esti NE terminat in zidire, fire=-ai al dreaq vesnic la propria-ti dosadire dp cum facusi. Mincinos si inselator in tandem cu Valcov. Blestemat sa fii cu tot ce iti e drag sa nu ai parte de nimic ce-ti convine
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE