2024-04-25 16:26

Dosar penal pentru un medic pediatru care ar fi LOVIT un copil în timpul consultației

 |  22:36
Dosar penal pentru un medic pediatru care ar fi LOVIT un copil în timpul consultației

Cercetări în Vâlcea într-un dosar de purtare abuzivă, după ce o mamă a reclamat o doctoriță de la Primiri Urgențe că i-a lovit copilul în timpul consultației. Femeia a sesizat Poliția la 112 despre acest lucru, dar se pare că nu și conducerea spitalului.

Incidentul ar fi avut loc la Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea.

Mama unui copil de patru ani a sunat la 112, după ce medicul de gardă l-ar fi plesnit pe cel mic pentru că ar fi zgâriat-o în momentul în care a încercat să vadă dacă are probleme cu gâtul. Tânăra mamă a povestit tot incidentul pe rețelele de socializare, postarea ei stârnind reacții în rândul a peste o mie de internauți, transmite TVR.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea susține că nu a primit nicio sesizare până în acest moment din partea mamei sau a Colegiului Medicilor și că medicul pediatru nu este vizat de vreo anchetă internă.

Cazul a ajuns însă în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Deocamdată se cercetează doar fapta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE