2020-11-01 00:52

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov, RĂNIȚI DE URȘI

 |  14:06
Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov, RĂNIȚI DE URȘI

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov au fost răniţi, luni, după ce au fost atacaţi de urşi în cuşca animalelor, unde intraseră să facă curăţenie. Ambele victime au suferite multiple traumatisme, fiind transportate la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Îngrijitorii de la Grădina Zoologică din Braşov care au fost răniţi, luni, intraseră să cureţe cuşca urşilor, când au fost surprinşi de unul dintre aceştia. Ambele victime au fost stabilizate şi au fost transportate la spital, fiind politraumatizate, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cei doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov care au fost răniţi după ce au fost surprinşi în cuşca urşilor au fost stabilizaţi şi au fost transportaţi la spital.

Cele două victime sunt conştiente, dar au suferit multiple traumatisme şi contuzii, unul fiind în stare mai gravă.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat că a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

”În jurul orei 10.20, am fost sesizaţi cu privire la faptul că doi îngrijitori de la Grădina Zoologică Braşov au fost atacaţi de un urs în timp ce făceau curăţenie în ţarcul acestuia. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie care s-au deplasat la eveniment fac verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care acesta s-a produs. Se întocmeşte dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Potrivit acestora, victimele au 60, respectiv 47 ani.

În Grădina Zoologică din Braşov sunt nouă urşi, iar potrivit reprezentanţilor unităţii este primul incident de acest fel.

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov, răniţi de urşi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, doi îngrijitori de la Grădina Zoologică au fost răniţi, luni, după ce au fost surprinşi de urşi în cuşca animalelor.

”Sunt două victime, una este inconştientă, cea de a doua este conştientă, dar politraumatizată. Sunt la faţa locului două echipaje SMURD şi le acordă primul ajutor medical”, au precizat reprezentanţii ISU Braşov.

Deocamdată, nu au fost stabilite condiţiile producerii incidentului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE