2020-10-29 21:41

Doi adolescenţi au fost ÎNJUNGHIAŢI la un festival de muzică populară la Braşov. SUSPECTUL a fost reţinut

 |  10:20
Doi adolescenţi au fost ÎNJUNGHIAŢI la un festival de muzică populară la Braşov. SUSPECTUL a fost reţinut

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost înjunghiaţi, sâmbătă seară, la un festival de muzică populară desfăşurat în comuna Prejmer, judeţul Braşov. Ei au fost îngrijiţi de medici la faţa locului şi eu fost transportaţi la spital cu răni la spate şi bazin. Starea lor de sănătate este în acest moment bună.

Un tânăr de 18 ani este suspectul principal. Poliţiştii braşoveni din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara l-au reţinut deja pe acesta. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi lovirea sau alte violenţe, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului.

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înţepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei şi a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE