2020-10-28 14:25

UPDATE. DNA face percheziţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș. Un procuror, vizat

 |  09:30
UPDATE. DNA face percheziţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș. Un procuror, vizat

UPDATE, ora 9.48 Procurorii DNA fac, marţi dimineaţa, percheziții la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, în anchetă fiind vizat şi un procuror, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Sursele citate au precizat că procurorii fac cercetări cu privire la infracțiuni de abuz în serviciu și luare de mită privind instrumentarea unor dosare.

DNA a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii anticorupţie desfăşoară mai multe percheziții în municipiul Beiuș, din care una la sediul unei instituții publice. Dosarul vizează săvârşirea unor fapte de corupție, comise în perioada 2009 - 2015.

''Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2009 — 2015. În cursul zilei de 8 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în șapte locații situate în municipiul Beiuș, județul Bihor, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice'', a preiczat DNA.

Potrivit sursei citate, procurorii beneficiază în acest caz de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE