2020-10-24 12:37

Dispar Casele de Pensii? Premierul Orban a făcut ANUNȚUL cel mare

 |  11:32
Dispar Casele de Pensii? Premierul Orban a făcut ANUNȚUL cel mare

Premierul Ludovic Orban reclamă că îşi doreşte ca în maximum un an, sediile fizice ale Caselor de Pensii din țară să dispară, iar totul să se poată face on-line, pentru ca cei care îşi depun dosarele de pensionare să nu mai "piardă vremea, timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care multe ori nu au chef să-i servească”.

Prezent sâmbătă dimineaţă la Oneşti, unde a participat la un miting electoral, premierul Ludovic Orban a afirmat că a fost rugat să facă demersuri pentru redeschiderea filialei din Oneşti a Casei de Pensii din Bacău pentru ca locuitorii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze distanţe lungi pentru depunerea dosarelor de pensionare. 

"Am întrebat de ce au luat Casa de Pensii de aici, de ce să bată drumul toţi cei care vor să-şi depună dosare de pensionare, să bată drumul până la Bacău? Că nu le convenea conducerea celor de la PSD, ăsta a fost motivul”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a precizat că va discuta cu ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pentru ca sediul Casei de Pensii să fie reînfiinţat la Oneşti: "Visul meu este ca în maxim un an de zile să nu mai fie nevoie de sedii fizice unde să te duci cu hârtii, cu dosare, ci totul să se poată face online, platformele să fie interoperabile. Sunt convins că aşa se va întâmpla şi că oamenii nu vor mai trebui să stea pe la cozi, să întocmească dosare, să piardă vremea, timpul şi nervii în faţa unor funcţionari care multe ori nu au chef să-i servească”.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE