2024-04-25 12:15

Deszăpezire pe Transfăgărășan: Stratul de zăpadă depășește 6m

 |  13:24
Deszăpezire pe Transfăgărășan: Stratul de zăpadă depășește 6m

Drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov au început să deszăpezească Transfăgărășanul, pe porțiunea dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Specialiștii au anunțat joi că estimează ca operațiunea să dureze câteva săptămâni, asta pentru că stratul de zăpadă măsoară șase metri pe alocuri.

Operațiunea este realizată în totalitate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, iar utilajele intervin pe sectorul cuprins între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, unde stratul de zăpadă depășește grosimea de șase metri.

„A început operațiunea de deszăpezire a părții nordice a DN7C - Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Deocamdată suntem la începutul operațiunii care va dura câteva săptămâni bune având în vedere stratul gros de zăpadă bătătorită, care pe alocuri depășește 6 metri grosime”, au anunțat reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, care au făcut publică și o filmare de la începutul operațiunii de înlăturare a stratului de zăpadă. 

Transfăgărășanul, pe sectorul DN 7C dintre Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă este închis circulaţiei rutiere din luna octombrie a anului trecut, pentru toate categoriile de autovehicule rutiere. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE