2024-04-25 17:33

Curtea de Apel Bucureşti, decizie definitivă. Ce se întâmplă cu frații Tate?

 |  19:07
Curtea de Apel Bucureşti, decizie definitivă. Ce se întâmplă cu frații Tate?

Magistrații de la Curtea de apel București au deciz luni ca fraţii Tate să rămân în arest preventiv, respingând astfel ca nefondată contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Instanţa a admis, însă, contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva aceleaşi hotărâri a Tribunalului Bucureşti. 

“Desfiinţează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpaţii Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, şi rejudecând: Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reţinute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan.

Menţine dispoziţia de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan, în temeiul art. 223 alin. 1 lit. b, c, alin. 2 Cod procedurã penală. În baza art. 234 - art. 236 Cod procedură penală rap. la art.223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - D.II.C.O.T. privind pe inculpatele Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatelor naghel Georgiana - Manuela şi Radu Alexandra-Luana pe o duratã de 30 de zile, de la data de 28.02.2023 până la data de 29.03.2023, inclusiv. Soluţia se comunică administraţiei locului de deţinere”, se arată în minuta instanţei. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-27

In legatura cu acest articol...

Curtea de Apel Bucureşti, decizie definitivă. Ce se întâmplă cu frații Tate?

Avocata fraţilor Tate: “Mi-ar plăcea să-mi petrec timp cu ei în închisoare”

Frații Tate susțin că arestarea lor este "CAZ POLITIC"

Frații Tate au fost duși la tribunal. Andrew Tate, un car de nervi: Dosarul este gol

Frații Tate, puricați de ANAF. Ce AVERE au, de fapt, "milionarii"

Sunt CONFISCATE mașinile de lux ale fraților Tate. Ce se va întâmpla cu ele

MOTIVAREA judecătorilor pentru ARESTAREA fraților Tate: "Pe femei le percepe doar ca un mijloc de a..."




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE