2020-10-31 23:30

Decizia instanţei în cazul fostului şef al Poliţiei Timiş, Muntean Sorin Petru

 |  09:42
Decizia instanţei în cazul fostului şef al Poliţiei Timiş, Muntean Sorin Petru

Fostul șef al Poliției Timiș, Muntean Sorin Petru va fi cercetat în continuare sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, potrivit unei decizii definitive a Curţii de Apel Timişoara (CAT).

''CAT respinge plângerea formulată de inculpatul Muntean Sorin Petru împotriva Ordonanței procurorului din data de 14 octombrie, de prelungire a controlului judiciar, dispusă în dosarul DNA Timișoara. (...) Definitivă'', se precizează pe portalul CAT.

Muntean Sorin Petru este acuzat de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, luare de mită, instigare la dare de mită (două infracțiuni), favorizarea făptuitorului; pe Pavel Dumitru (comisarul-șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, la data comiterii faptelor), pentru constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, trafic de influență, complicitate la luare de mită, iar pe omul de afaceri Boț Iulian — pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, în formă continuată, dare de mită (patru infracțiuni) și cumpărare de influență (două infracțiuni). De asemenea, avocatul Bîlc este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență (două infracțiuni), instigare la dare de mită (două infracțiuni).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE