2020-10-21 18:41

De la Flutur, fără număr. Consiliul Judeţean Suceava cheltuie 160.000 de lei pentru organizarea Festivalului “Crăciun în Bucovina”

 |  19:34
De la Flutur, fără număr. Consiliul Judeţean Suceava cheltuie 160.000 de lei pentru organizarea Festivalului “Crăciun în Bucovina”

Consiliul Judeţean Suceava, condus de vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, a încheiat, la data de 29 octombrie 2010, un contract în valoare de 159.000 de lei fără TVA, pentru achiziţia de servicii pentru organizarea de evenimente aferente proiectului “Crăciun în Bucovina”. Singura firmă care s-a înscris la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Suceava, fiind şi cea declarată câştigătoare a afacerii, este SC ART Sound SRL cu sediul în Suceava.

 

Sucevenilor li se pregăteşte un adevărat spectacol pe burta goală în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, Consiliul Judeţean Suceava a achiziţionat servicii privind amenajarea unui decor etno-religios chiar în centrul Municipiului Suceava, care va cuprinde un sat bucovinean. Totodată, instituţia condusă de Gheorghe Flutur a comandat realizarea unui număr de 50 de bannere şi a 200 de afişe pentru promovarea acestui proiect, ele urmând să fie instalate la intersecţiile tuturor drumurilor importante din judeţ.

În cadrul programului pregătit de Gheorghe Flutur vor avea loc zece spectacole, la care vor participa cel puţin 32 de formaţii, după estimările autorităţii contractante inserate în cuprinsul caietului de sarcini care a însoţit procedurile de atribuire a acestui contract. În cadrul aceluiaşi program, va fi organizat Festivalul Datinilor de Iarnă din Bucovina. Organizatorii festivalului au comandat, printre altele închirierea unei mocăniţe, compusă dintr-o locomotivă cu aburi şi două vagoane de călători. Moicăniţa va avea punctul de plecare în oraşul Gura Gumorului şi va face cinci staţii pe traseu. Totodată, vor mai fi închiriate două trăsuri care vor fi trase de patru cai, se mai arată în documentaţia de atribuire a contractului.

Potrivit anunţului de atribuire publicat de Consiliul Judeţean Suceava pe site-ul SEAP, proiectul “Crăciun în Bucovina” este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, având domeniul major de intervenţie 5.3 – „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică” în cadrul operaţiunii „Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice”, implementat la nivelul Consiliului Judeţean Suceava.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2015-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE